Kaikki blogit

Asiakaslähtöisyys yhdistää kiinteistöalan yrittäjän ja Formupin

Kaverille kans? Jaa juttu alta!
VUOKRAUS

”Formup on ollut helppo, yksinkertainen ja selkeä” – Päivi Ronkainen, Toimitusjohtaja & Yrittäjä,
OVV Asuntopalvelut Tampere

Formup on levinnyt yhdestä franchising yrityksestä muualle ketjuun

OVV on vuokrahuoneistojen vuokranvälitystä harjoittava franchising ketju, joka on käyttänyt Formupia jo melkein vuoden ajan. Aluksi se oli käytössä vain Tampereella, mutta se osoittautui niin toimivaksi, että sen käyttöä on laajennettu myös muihin ketjun toimipisteisiin ympäri Suomea. Idea laajennukseen lähti yrittäjä Päivi Ronkaiselta, joka nyt näin jälkeenpäin kertoo voivansa suositella palvelua mielellään edelleen myös oman ketjunsa ulkopuolisille yrittäjille ja muille kiinteistöalan toimijoille, jotka tekevät asuntotarkistuksia.

OVV käyttää Formupia sekä sisäisesti itse tarkastaessaan asuntoja että palveluna vuokranantajille. Molemmissa tapauksessa kyse on sisään- tai ulosmuuttotarkastuksista. Esimerkiksi kun asukas on muuttanut sisään, hänelle lähetetään sähköpostitse viesti, jossa on linkki Formupin lomakkeen täyttöön. Päivin mukaan asuntotarkistuksissa oli aiemminkin käytössä sähköinen järjestelmä, mutta Formupin käyttövarmuus on osoittautunut huomattavasti paremmaksi. Koska tarkastuksia tehdään niin paljon, ei epävarma, saati sitten paperinen prosessi, tunnu Päivistä enää edes vaihtoehdolta.

Formup on ”monipuolinen, vakaa ja toimiva sovellus”’

Päivin mukaan ohjelma on toiminut ja ”se on lähtökohtaisesti tärkeintä.” Työntekijöiltä tai asiakkailta ei ole tullut valituksia, mikä Päivin mielestä kertoo Formupin onnistumisesta. Monipuolinen, vakaa ja toimiva sovellus on se, mitä tarvitaan. Lisäksi Päivi pitää hyvänä sitä, kuinka helppo, yksinkertainen ja selkeä palvelu oikein on. ”Kun asiakkaat ja työntekijät ei valita, olen tyytyväinen. Täytettyjä lomakkeita tippuu sähköpostiin koko ajan”, Päivi kuvaa omaa käyttökokemustaan.

Halu kehittää ja toimia asiakaslähtöisesti yhdisti

Formup loksahtaa nätisti osaksi yrittäjähenkistä yrityskulttuuria. Päivi on erityisen vaikuttunut siitä, kuinka Formupilla on halua innovoida ja kehittää jatkuvasti. Molemmat yritykset pitävät myös asiakasta suuressa arvossa: Halutaan pitää huoli siitä, että asiakas on tyytyväinen ja prosessit toimivat. ”Asiakaslähtöisyys ja Formupin tapa hoitaa hommia oli se, mistä me tykättiin”, Päivi tiivistää ja kertoo olevansa erittäin tyytyväinen myös siihen, kuinka yrityksen tarpeita on kuunneltu. Ensimmäisellä kerralla, kun ohjelmaa kokeiltiin, se ei täysin istunut yrityksen tarpeeseen, mutta ”toisen kerran jälkeen on ollut yhtä riemuvoittoa.”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä roni@formup.fi

Lisää samankaltaisia juttuja

Lukutoukille lisää

Lue lisää asiakastarinoitamme täältä!
Kaikki blogit

Navigointi

BlogiMeistä

Yhteystiedot

Betonimiehenkuja 3D
02150 Espoo
+358 401399069
roni@formup.fi
© 2022 Intu Enterprises Oy