Kaikki blogit

Säästä rahaa, työaikaa ja hermoja,tehosta muuttoprosessisi Formupilla!

Kaverille kans? Jaa juttu alta!
KIINTEISTÖALA

Mitä jos asuntojen tarkastaminen olisi helppoa ja nopeaa? Monissa yrityksissä yhä tänäkin päivänä käytössä olevat tarkastuskäynnit, paperilippulappuset sekä monivaiheinen sähköpostiviestintä ovat nykymittarien valossa tehottomia. Onneksi on olemassa Formup, joka automatisoi ja tehostaa sisään- ja ulosmuuttotarkastukset sekä asukastyytyväisyyskyselyt ja erilaiset ohjeistukset.

Muuton ohjeistusviestintä hoituu automaattisesti

Rutiiniprosessit kannattaa automatisoida mahdollisimman pitkälle. Monelle suurin kynnys digitaalisen palvelun käyttöönotolle on se, että ohjelman ostaminen ja integroiminen yrityksen prosesseihin on nähty työläänä. Formupin tapauksessa tämä ei pidä enää paikkaansa. Palvelun käyttöönotto on erittäin helppoa, eikä se vaadi suuria investointeja. Esimerkiksi loppusiivoukseen ja avaintenluovutukseen liittyvä ohjeistus hoituu automaattisesti palvelumme kautta. Digitaaliset raporttipohjamme tavoittavat asukkaat ja niiden helppokäyttöisyys aktivoi jopa yli 80 prosenttia täyttämään ne huolellisesti.

Asukkaat luovuttavat asunnot siistimmässä kunnossa

Kun ohjeistus tavoittaa asukkaat, se näkyy suoraan asuntojen siisteystasossa. Asukas tietää, mitä häneltä odotetaan, ja hän voi helposti ottaa valokuvat asunnon mahdollisista epäkohdista. Asukastyytyväisyys kasvaa, kun poismuuttava voi välttää ikävät yllätyslaskut, ja seuraava asukas pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa ilman viivästyksiä.

Lue, miten Y-säätiö huomasi eron siisteystasossa.

Asunnoissa ei tarvitse aina käydä paikan päällä

Formup ottaa asukkaat mukaan tarkastusprosessiin. Kun sekä ulos- että sisäänmuuttava asukas täyttävät saman raporttipohjan, voidaan niitä vertailemalla saada asunnon kunnosta hyvä kuva. Formupin avulla asunnoiden kunnosta saadaan laadukasta tietoa ilman, että käydään paikan päällä. Vuokralaisten osallistaminen ja mahdollinen etätarkastaminen säästävät rutkasti työaikaa ja sujuvoittavat muuttoprosessia.

Lue miten NAL Asunnot onnistui vähentämään asuntotarkastauksia Formupin ansiosta.

Nosta muuttoprosessisi uudelle tasolle Formupilla

Formup tuo rauhaa ja tehokkuutta kuunvaihteen kiireeseen. Kun manuaalinen työkuorma painaa päälle, Formupin mahdollistama asunnon kunnon etätarkastaminen sekä asukkaan automaattinen ohjeistus tuovat helpotusta työpäiviisi. Samalla se auttaa säästämään kustannuksissa laadusta tinkimättä.

Oletko valmis nostamaan muuttoprosessisi uudelle tasolle?

Ota askel, jota et tule katumaan: jätä sähköpostisi tästä.

Olemme sinuun pian yhteydessä. Kohta saat nähdä, kuinka helposti ja sujuvasti Formupin käyttöönotto onnistuukaan.

Lisää samankaltaisia juttuja

Lukutoukille lisää

Lue lisää asiakastarinoitamme täältä!
Kaikki blogit

Navigointi

BlogiMeistä

Yhteystiedot

Betonimiehenkuja 3D
02150 Espoo
+358 401399069
roni@formup.fi
© 2022 Intu Enterprises Oy